Sobre mi

Nascut a Lleida el 19 de novembre de 1983. Sóc Enginyer Tènic Industrial per l'Escola Politècnica de Lleida i professor de Tecnologia en Secundària per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.
Tot va començar cap l'any 1991/1992 veient el Tour de França i quedant sorprés del que llavors s'ha convertit en un mite del ciclisme  mundial: Miguel Induráin. Gràcies a ell puc dir que estimo i practico el ciclisme.
Els últims dotze anys de la meva vida els he dedicat al meu gran hobbie que és pedalar gràcies a que vaig trobar una bicicleta de carretera amb la que començar, i tot i que al principi no era de la meva talla, em vaig anar aficionant en un club ciclista i el que eren sortides de diumenge en diumenge es va convertir en entrenos més continus i vaig començar a competir al velòdrom gràcies al tènic que hi havia llavors: el Santi.
Desde petit sempre he practicat un o altre esport, futbol sala, bàsquet, natació...però ha estat el ciclisme el que m'ha proporcionat grans moments, he conegut grans persones que després s'han convertit en grans amics d'un valor incalculable.

Espero que aquest blog et faci passar una bona estona i si ets un apassionat/da del ciclisme, de ben segur que l'entendràs i gaudiràs d'ell amb força.  

Gràcies, 
Marc Porta.